nedjelja, 10. srpnja 2016.

Imao sam djevojku 5 godina (sa prekidima), od srednje škole smo zajedno, mislio sam da bez nje


Imao sam djevojku 5 godina (sa prekidima), od srednje škole smo zajedno, mislio sam da bez nje neću moći ni dana da izdržim i da ćemo živit vječno. Nakon dvije godine ostavila me i počela se zabavljati sa mojim dobrim drugom.

Tih par mjeseci nisam ni jeo, ni pio, želio sam da umrem. Nakon par mjeseci pozvala me i ja sam joj sve oprostio. Nemogu bez nje. Sve je bilo super, planirali smo svadbu, a onda saznam da me prevarila drugom koji mi je trebao biti kum na svadbi. Potpuno sam poludi, uzeo sam od oca pištolj i krenu do kuma. U putu sam sreo njenu drugaricu koja je vidjela u kakvom sam stanju i zamolila me da joj ispričam šta mi je, jer sam bio potpuno blijed, krvavih očiju, živo zlo. Kada sam joj ispričao rekla mi je da ne budem lud i da moja djevojka njena drugarica želi da se o njoj priča kao velikoj zavodnici i da joj je cilj da se ja i moj kum potučemo radi nje.

Vratio sam se kući, smirio, a onda pozbao kuma da mi on sve ispriča, jer smo kao braća bili. Rekao mi je da je sigurno 10 puta je odbio koliko je u zadnjih par mjeseci navaljivala na njega, a da mi nije ništa rekao jer zna da je volim više nego sebe i da mu vjerovatno ne bih vjerova. Jenostavno ga je prije par dana nakon jedne žurke u piajnom stanju naganjala i da nije ni bio svjestan situacije. Molio mi je da mu oprosti. I jesam jer jedan je BRAT u žena je milion i jedna.

0 komentari:

Objavi komentar