petak, 23. rujna 2016.

Skinite salo sa bokova ovom dijetom, do 20 cm manje za 2 sedmice


Većina žena ima problema sa masnim naslagama u ovom predelu tela, ali stručnjaci su razvili poseban vid ishrane i dijete koji ciljano skida kilograme sa neželjenih delova tela! Veliki broj žena ima masne naslage na ovim predelima tela, uglavnom zbog lošije genetske predispozicije, a dodatni faktori kao što su nedostatak fizičke aktivnosti, loša ishrana, posao koji zahteva višečasovno sedenje za stolicom, dehidratacija organizma i zadržavanje viška vode samo dodatno težavaju gubitak kilograma.
JELOVNIK ZA PRVE TRI NEDELjE
Doručak: omlet od 3 jaja sa povrćem i čaša prirodnog soka od ribizle.
Užina A: polovina grejpfruta i čaša prirodnog soka od ribizle.
Ručak: 170 g lzačinjenog ososa, barene špargle, prolećna salata od svežeg povrća: rukola, rotkvice, paradajz i paprika. Užina B: šaka orašastih plodova mini užina 1 jabuka i pola sata pre večere: čaša soka od ribizle
Večera: čorba od blitve, 150 gr nemasnog crvenog mesa.

NAKON TRI NEDELjE:
Ujutru čim ustanete popijte čašu tople vode s limunovim sokom
Doručak: sok od svežeg povrća , omlet od 2 jajeta i parče mladog sira.
Užina A: 150 gr jabuke, pola šolje nemasnog jogurta.
Ručak: Čorba bez testenine i bez zaprške. Sveža salata od celera, peršuna, rotkvica i paradajza.

Užina B: Šaka orašastih plodova mini užina: 1 jabuka, kriška svežeg ananasa.
Večera: Kuvana riba sa šparglom (koja je prirodni diuretik, pa pomaže u čišćenju creva), sveža salata. U prve tri nedelje je najbolje da izbegavate sve proizvode koje u sebi sadrže šećere, zasićene masti, gazirane sokove i slatkiše. Dozvoljene namirnice za konzumaciju su: jaja, “posno” meso (piletina i ćuretina i juneće meso), riba, karfiol, brokoli, kelj, blitva, prirodni sokovi (bez šećera), od ulja su dozvoljena: ulje od groždanih semenki ili semenki lana. Iako deluje kao rigorozna dijeta, nije puno da se pridržavate ove ishrane samo 3 nedelje. Istraživanja su pokazala da su osobe koje su držale ovu dijetu smanjile bokove i do 20 centimetara! U drugoj fazi mršavljenja su i dalje zabranjeni šećeri, alkoholna pića, belo brašno, i masna ishrana. Izbegavajte i preveliku količinu ugljenih hidrata, jer oni i van dijete nisu mnogo zdravi. Ako se odlučite, pređite na bezglutenske proizvode. Veoma je važno da zapamtite da tokom jela NIKAKO ne smete da pijete vodu, jer će razblažiti želudačne sokove i usporiti varenje! Mršavljenje će se u ovoj fazi usporiti u odnosu na prve tri nedelje, ali ćete i dalje nastaviti da gubite kilograme.

0 komentari:

Objavi komentar