nedjelja, 21. kolovoza 2016.

ŽENE OCIJENILE: OVO JE DOMAĆA MAST KOJA UKLANJA CELULIT NAKON SAMO 7 DANA KORIŠTENJA!


Pripremiti domaću kremu protiv celulita uopšte nije teško. I što je bitno, takva krema je mnogo efikasnija od kupovnih preparata. Domaća krema protiv celulita, pripremljena po ovom receptu, pokazaće prve rezultate već posle 7 dana upotrebe, piše uspesnazena.com.
Ovakva krema, idealno sredstvo u borbi sa “narandžinom korom”, takođe je efikasna i u borbi protiv strija.
Domaća krema protiv celulita
Sastojci:
bilo koja dječja krema – 100 ml
5-6 tableta mumijo


20 kapi eteričnog ulja narandže
eterično ulje cimeta 3-5 kapi
Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dječja krema, jer ne sadrži nikakve štetne dodatke.
Ima idealan sastav masnoće i vlage.
Tablete mumijo veoma se često koriste ne samo u borbi sa celulitom, već i kod strija. Mumijo zateže kožu, povećava njenu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom.
U borbi protiv celulita veoma su efikasna i eterična citrusova ulja. Može se reći da je to prava namjena ovih ulja. Sami možete odabrati koje ćete ulje koristiti: ulje narandži, limuna ili lajma. Citrusova ulja zatežu i hrane kožu korisnim materijama.
Ulje cimeta, ne samo da posjeduje prijatnu aromu, već je i veoma djelotvorno u borbi sa narandžinom korom. U kombinaciji sa citrusovim uljima daje odlične rezultate.
Priprema kreme je veoma jednostavna:
U teglicu (ne manju od 150 ml) staviti 100 gr dječje kreme. Zatim dodati 5-6 u prah isitnjene tablete mumijo i promješati. Tablete mumijo držite u frižideru, lakše se istisnu i isitne. Dodati 20 kapi narandžinog (ili drugog citrusovog ulja) i ne više od 5 kapi ulja cimeta.


Sve sastojke temeljno promješajte, poklopite i ostavite da odstoji 8-10 sati. Poslije toga, promješajte ponovo. Vaša domaća anticelulitna krema je spremna za upotrebu. Ne zaboravite zatvoriti teglicu poslije svake upotrebe kreme.
Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je kremu utrljati svakodnevno u problematične dijelove tijela, snažnim pokretima. Prve rezultate očekujte već posle 7 dana.
Rok upotrebe takve kreme – 3 nedelje. Poslije napravite drugu mjeru.
Poslije nanošenja kreme sačekajte da je koža upije, potom obucite pidžamu ili spavaćicu (ako nanosite kremu prije spavanja). Mogu ostati tamne fleke od mumijo tableta (a i ne mora, kod mene ne ostaju), ali se lako operu.







0 komentari:

Objavi komentar