petak, 8. srpnja 2016.

VARAM MUŽA VEĆ 2 GODINE, MISLIM SAMO SA DRUGIM MUŠKARCEM IMAM ODNOSE..

Varam muža već 2 godine, mislim samo sa drugim muškarcem imam odnose, realno to je i za njega dobro, jer sam sretna, ispunjena i zadovoljna. Prošli vikend sam mu rekla da idem na seminar, a ustvari sam išla sa mojim ljubavnikom do susjednog grada, u hotel gdje smo najčešće se nalazili.

 
Sve je bilo sasvim uobičajeno, ali kada smo nakon vrelih akcija, izgladnjeli sišli do restorana, u uglu restorana sam vidjela mog muža kako razmjenjuje nježnost sa mojom najboljom prijateljicom. Izgubila sam razum, em me vara, em sa najboljom prijateljicom, ne znam na koga sam bila više ljuta. Krenula sam, ali sam se sjetila da je uopšte ne trebam biti tu. Ruke su mi bile vezane nisam mogla da odreagujem. Potpuno mi je uništio vikend.

 
To me izjeda evo mjesec dana, ne mogu ni njemu ni njoj da kažem, a sve znam. Čekam, pokušavam da ih ulovim na djelu, ali se vješto kriju, ali doći će i taj dan. Njoj ću da polomim leđa od batina, a njemu, njemu ću da uzmem sve, ostaće kao prosjek na ulici, bez eura u džepu. Kuravar…

2 komentara:

  1. a šta si ti onda-svetica daj,ne seri.prvo za sebe pobrini,imaš dovoljno maslaca na tvojoj tintari.

    OdgovoriIzbriši