nedjelja, 17. srpnja 2016.

SNICLE U JOGURTU :) JEDAN RUČAK OD KOJEG ZASTAJE DAH


Najcesce koristim piletinu!  Ovo je jedan takav rucak :)
SASTOJCI
500 g cureceg belog mesa ili pilećeg mesa
4 dl jogurta
100 g trapista


100 g hlebnih mrvica
2 kasike persuna
po ukusu biber, so
malo ulja

PRIPREMA
1.
Trapist izrendati na krupno, persun sitno iseckati a meso iseci na snicle.
2.
U odgovarajucoj posudi izmesati trapist, persun i hlebne mrvice.
3.


Snicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i valjati ih u smesu sa trapistom.
4.
Vatrostalnu posudu podmazati uljem, sloziti pripremljene snicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti alu folijom.
Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
Skinuti alu foliju i ostaviti snicle da se zapeku do rumene boje.
Posluživanje
Posluziti uz prilog i salatu po zelji :)

0 komentari:

Objavi komentar