utorak, 5. srpnja 2016.

Ona drži KOVANICE u vrećici napunjenoj vodom ispred kuće cijelo ljeto! Dobro je ovo znati


Ljeto je ispunjeno toplim noćima, roštilji ispunjeni ukusnom hranom, i puno vremena se provodi na bazenima. Međutim, ima još jedan dio ljeta koji nije tako zabavan, i svako pokušava to izbjeći!
Krivac je jedna leteća napast koje se teško riješiti, riječ je naravno o muhama. Srećom, tu je super jednostavan trik koji svako može koristiti kako bi otjerao muhe iz svog dvorišta i daleko od hrane tokom cijelog ljeta!
Jedna stvar koju svi mrze su one glupe muhe koje lete oko lica i na hranu, ali sada uz samo par stvari za pet minuta, riješti ćete problem.


Najbolji dio ovog trika je da vjerojatno već imate sve što je potrebno kod sebe!
Uzmite par plastičnih vrečica, sok od limete, nekoliko novčića i sol.
Započnite stavljajući oko dvije i pol šoljice vode u zdjelu. Zatim, dodati soli i soka od limete.
Ne postoji tačan iznos koliko čega treba ubaciti, neka bude proizvoljno. Ta se smjesa miješa dok se sve ne pomiješa zajedno. Izgledat če kao samo obična voda, ali dodavanjem ovih sastojaka njegovi učinci će trajati duže. ”


Kada je mješavina napravljena, ulijte je u plastičnu vrećicu koja se može zatvoriti, naspite dok ne bude skoro puna. Prije zatvaranja vreće, posljednji korak je da ubacite novčanice unutra.
Objesite vrećicu u dvorištu, možete koristiti spajalicu za papir. Spajalica će držati vrećicu gdje god vi želite. Nakon toga, sve što trebate je neki konopac ili slično da ga objesite gdje god hoćete da vam stoji.
Ovaj mali trik je sve što je potrebno da bi se riješili muha. Možete napraviti više vrećica, ako imate veće dvorište kako bi bili sigurni!
Podijelite ovo sa vašim prijateljima, neka i  oni saznaku kako se lako mogu riješiti muha! Sigurno će vam biti zahvalni.
Vrijeme je da se nastavi uživanje u vrućim ljetnim danima…

0 komentari:

Objavi komentar