četvrtak, 28. srpnja 2016.

Moja sestra ima PAKAO OD BRAKA. Iako je savršene ( nije što je moja sestra) njen muž je....

Moja sestra ima PAKAO OD BRAKA. Iako je savršene ( nije što je moja sestra) njen muž je maltretira zbog sitnica i gluposti. Kuha, pere, čisti, pegla, nema prijateljica jer joj ne dozvoljava da hoda po komšiluku, praktično ne izlazi iz kuće i opet mu ne može da ugodi.

Šamara je svakodnevno, zbog neslanog jela, zbog nerashlađenog piva, zbog plača bebe i drugih sitnica. Mećutim prije dva dana je prevazišao svaku mjeru. Pretukao ju je toliko da su joj oba oka zatvorena od modrica, a sve zbog toga jer je pronašao prašinu na regalu koji je toliko visok da je skoro do plafona, znači nemoguće da se očisti.

Ne znam šta čovjek da mu uradi, razmišljam da ga pretučem, čak i mnogo gore stvari mi padaju na pamet, ali nije rješenje, samo pravim veći problem mojoj porodici. Najbolje bi bilo da ga sestra napusti, ali neće, ne može bez djece da živi i sve to trpi zbo njih.

1 komentar:

  1. Za sve postoji rešenje. Pprvo anonimna prijava za nasilje u porodici dok sestra ima modrice što je ujedno i dokaz,onda razgovor sa zetom, pa na kraju ga isprebijati. Imala sam manji problem od tvoje sestre ali su me braća zaštitila.Kad se dopusti jedan šamar nema zaustavljanja. Nasilnik smatra da sve može.

    OdgovoriIzbriši