petak, 24. lipnja 2016.

ZA OVE VRELE DANE NAJBOLJA SALATA I NAJBOLJE RJEŠENJE ZA UKUSAN I SIT OBROK!


Sastojci
    300 g kuhane piletine
    150 g mrkve
    150 g graška
    150 g Kukuruza šećerca Podravka

   
100 g gorgonzole
    150 g makarona
    1 žlica Senfa estragon Podravka
    400 ml kiselog vrhnja
    malo soli

Priprema
    1.
    Kuhanu piletinu narežite na kockice.
    2.
    Mrkvu također narežite na kockice, pa je zajedno s graškom skuhajte u blago posoljenoj vodi.
    3.

   
Piletini dodajte ocijeđeno i ohlađeno kuhano povrće, ocijeđeni kukuruz, natrganu gorgonzolu te kuhanu i ohlađenu tjesteninu.
    4.
    Senf, vrhnje i malo soli pomiješajte te prelijte preko salate od piletine i makarona.
Posluživanje
Poslužite kao hladno predjelo.
Savjet
Piletinu možete kuhati s malo Vegete da bude ukusnija, ili koristiti pečenu bez kožice.

0 komentari:

Objavi komentar