utorak, 28. lipnja 2016.

U utorak je imala 72 kg, a u nedelju 68! Nema sumnje – čudo biljka!

Mnoge od nas koriste peršun kao dodatak kod pripreme različitih jela. Sveža i aromatična biljka, ne samo što hranu obogaćuje odličnim ukusom i aromom, već je i dodatno zasićuje vitaminima.
Između ostalog, peršun je moćan diuretik, oslobađa nas otoka, infekcija urinarnog trakta i drugih zdravstvenih problema.
Ovaj recept napitka za mršavljenje je vrlo popularan na Balkanu, a zasnovan je na sposobnosti peršuna da iz organizma izbacuje suvišnu tečnost, ne narušavajući ravnonežu elektrolita u telu.


Kako koristiti peršun za mršavljenje. Recept:
Peršun za mršavljenje.
 Navedena količina sastojaka je potrebna  za jednodnevno korišćenje. Imajući u vidu izraženi diuretički efekat, ne preporučuje se povećavati dozu. Kod  hroničnih oboljenja, a takođe i u trudnoći, napitak od pešuna možete piti nakon konsultacije sa svojim lekarom.

Sastojci:
– 5 supenih kašika isitnjenog lista peršuna
– 1 litra vode


Priprema:
Prelijte peršunov list proključalom vodom. Poklopite, i ostavite da odstoji 20-ak minuta. Procedite.
Napitak pijte u toku celog dana.
Peršun iz organizma uklanja toksine, a takođe, ubrzava metabolizam. S obzirom, na efikasnost ovog napitka, ne preporučuje se da ga uzimate više od pet dana uzastopno. Za održavanje procesa mršavljenja, pridržavajte se pravilnog režima ishrane.

0 komentari:

Objavi komentar