nedjelja, 26. lipnja 2016.

PRAVI LJETNI RUČAK..."Kotlovina" iz elektr.pekača



Dok se vi bućkate,pekač napravi svoje.....Ispalo je baš ko kotlovina,ali puno brže..
Sastojci  
50 dag svinjskih šnicli
sol,Vegeta i ulje
2 luka


2 paprike
15 mini rajčica
6-8 krumpira
ulje,voda(ili juha) i začini

Priprema
1.
Šnicle začinite sa Vegetom,soli i ula,pa ostavite da odstoji.Povrće očistite ,narežite krumpir i papriku.Luk prepolovite a rajčice ostavite cijele.
2.


Zagrijte ulje u pekaču,pa kratko zapržite meso da dobije boju.Kad se meso zapeče dodajte svo povrće.Pokrijte i dinstajte polako.Po potrebi promiješajte i malo podlijte.
3.
Pecite dok meso i krumpir nisu mekani.Poslužite uz neku salatu.

0 komentari:

Objavi komentar