subota, 25. lipnja 2016.

OČISTITE DEBELO CRIJEVO ZA 2 SEDMICE – OVI RECEPTI ĆE POMOĆI U SKIDANJU 8 KG OTPADA IZ VAŠEG TIJELA!


Kolona je zadnji dio debelog crijeva. To ima nekoliko važnih uloga u tijelu – to kontrolira ravnotežu vode, drži imuni sistem jak i prošle, ali ne i najmanje važno, podržava probavu.
Kolona računi za pravilno funkcionisanje tijela i sveukupno zdravlje, jer je proces eliminacije tijelo u velikoj mjeri zavisi od toga. To znači da ako je debelo crijevo ne radi kako treba, toksični otpad se ne mogu otkloniti i da će se apsorbira u organizmu umjesto.
Čitav varenje traje oko 24 sata. Međutim, nezdrave hrane, kao što su visoko obrađene jedan, ili niske hranu vitaminima i enzimima, mogu značajno usporiti probavu. Kada dijeta je nezdrava, tijelo treba do 70 sati za varenje ovu hranu. To dovodi do ozbiljnih zdravstvenih implikacija kao otpad se akumulira u organizmu dovodi do toksičnog preopterećenja.
CLEAN debelog crijeva za 2 nedelje – Ovaj recept će pomoći SKIDANJE 8 kg otpada iz VAŠE TIJELO
Najčešći znak otpada nagomilavanje u organizmu je zatvor. Eliminacija otpada u ovom stanju može biti prilično bolno bolno.

TOXIC COLON SIMPTOMI
imuni sistem
Kože osip, problemi urinarnog trakta, vaginalne infekcije, loše imuni sistem.
raspoloženja
Loše memorije, promjene raspoloženja, anksioznost, umor, depresija.
zajednički blagostanje


U mišićima i zglobovima.
Simptomi u probavnom traktu
Stomak, loša probava, plin, proljev, nadutost, zatvor.
Program Master sredstvo za čišćenje za uklanjanje otpada naslage iz tijela je razvijen u 1940 Stanley Burroughs, alternativne medicine.
Proces potpunog čišćenja tijela traje 10-16 dana.
Sastojci:
300ml filtrirana voda
1/10 kašike cayenne paprike u prahu
2 žlice organskog javorovog sirupa
½ svježeg soka od limuna
Uputstva:
Metoda pripreme ovog toksina čišćenje recept ne može biti jednostavnije. Jednostavno miješati sve sastojke i troše najmanje 10 dana, 5-8 puta na dan.


Nije mnogi znaju da su eterična ulja su najbolja podrška svakom procesu detoksikacije organizma. To je zato što hranjive tvari u uljima se lako apsorbuju na ćelijskom nivou. Ovdje dajemo nevjerovatan super jednostavan recept za korištenje za potpunu detoksikaciju organizma.
Sastojci:
10 kapi ulja mente i limuna
Sok od 1 svježeg organskog limuna
Uputstva:
Pomiješajte sastojke zatim dodati na 250ml vode. Potrebno je 2 tjedna za toksični otpad biti uklonjen iz vašeg tijela.

0 komentari:

Objavi komentar