Umak koji se pojede čim se servira, svi ga obožavamo
Sastojci
Umak
1 manja staklenka hrena
1 velika tuba majoneze
1 mileram (400g)
2 čena bijelog luka
3 žlice nasjeckanog peršuna
sol po potrebi
Dodatak
8 kuhanih jaja
Priprema
Sve sastojke za umak pomiješati. Umak staviti u pliću posudu, te po umaku poredati kuhana jaja narezana na polovice. Ukrasiti narezanim mladim lukom, mljevenom crvenom paprikom ili po želji. Dobro ohladiti u hladnjaku, najbolje preko noći.
Posluživanje
Ovaj umak rado jedemo za Uskrs uz kuhanu šunku , svježi sir i vrhnje i mladi luk. A također ga pravim i za Slavu i Božić kad ga jedemo uz hladan odojak.
Izvor: www.coolinarika.com
srijeda, 30. rujna 2015.
SPECIJALNI UMAK SA JAJIMA NEŠTO BRZO I VEOMA UKUSBO ZA 10 MINUTA GOTOVO
10:48
No comments
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar