srijeda, 30. rujna 2015.

SPECIJALNI UMAK SA JAJIMA NEŠTO BRZO I VEOMA UKUSBO ZA 10 MINUTA GOTOVO


Umak koji se pojede čim se servira, svi ga obožavamo
Sastojci

    Umak
     1 manja staklenka hrena
     1 velika tuba majoneze
     1 mileram (400g)
     2 čena bijelog luka

     3 žlice nasjeckanog peršuna
      sol po potrebi
    Dodatak
     8 kuhanih jaja

Priprema

    Sve sastojke za umak pomiješati. Umak staviti u pliću posudu, te po umaku poredati kuhana jaja narezana na polovice. Ukrasiti narezanim mladim lukom, mljevenom crvenom paprikom ili po želji. Dobro ohladiti u hladnjaku, najbolje preko noći.


Posluživanje
Ovaj umak rado jedemo za Uskrs uz kuhanu šunku , svježi sir i vrhnje i mladi luk. A također ga pravim i za Slavu i Božić kad ga jedemo uz hladan odojak.
Izvor:  www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar