Ukusno i kremasto. Savršen ručak uz bilo koji prilog.
Sastojci
500 gr pilećih prsa
250 gr šampinjona
150 ml milerama
100 gr gauda sira
3 jaja
1 čehna bijelog luka
Način pripreme
Piletinu izrežite na kockice, posolite i pobiberite.
Popržite u tavi sa maslinovim uljem pa dodajte gljive izrezane na kriške.
Posolite, pobiberite i dodajte sitno sjeckani bijeli luk.
Poredajte u tepsiju pa prelijte mješavinom jaja i milerama.
Pospite rendanom gaudom i pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni 20 minuta.
četvrtak, 22. rujna 2016.
NAPRAVITE SAVRŠEN RUČAK ZA MANJE OD POLA SATA...VAŠI UKUĆANI ĆE BITI POSEBNO ZADOVALJNI
15:16
No comments
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar