ponedjeljak, 26. rujna 2016.

GINOKELOZI da li su to doktori ili PROKLETE, BEZDUŠNE UBICE!?? Imam samo 22 godine...

z
GINOKELOZI da li su to doktori ili PROKLETE, BEZDUŠNE UBICE!?? Imam samo 22 godine i zbog nepažnje mojih momaka dva puta sam ostajala trudna i dva puta sam abortirala. Ni jednom mi moj ginekolog nije rekao da je svaki idući put opasnost i rizik od abortiranja sve veći.

Prije 10 dana sam po treći put slučajno zatrudnila i otišla kod mog ginekologa. Iako je dobro znao da mi je to treći puta i to u kratkom vremenu nije mi rekao koje rizike abortiranje nosi sa sobom. Bitno mu je bilo da uzme od mene novac, a nakon što mi je uradio abortus, sve je otišlo do vraga.

Teške komplkacije, hitne operacija i samo par sati nakon abortusa meni je bilo sve povađeno tamo dole. NIKADA VIŠE NEĆU MOĆI DA ZATRUDNIM… NIKADA NEĆU BITI MAMA… a sve zbog PROKLETOG BEZDUŠNOG UBICE kome je bitan samo novac.

3 komentara:

  1. U kom veku ti živiš zar je doktor kriv što si ti ostala trudna ili tvoj momak pored toliko zaštita koje postoje za sve to što ti se desilo sama si kriva a ne "bezdušni ubica"" kako ga nazivaš zašto si i išla kod njega zašto nisi rodila znači dassi ipak ti bezdušni ubica

    OdgovoriIzbriši
  2. Koja si ti budala! Zbog nepaznje tvojih momaka? Pa zar ti nisi bila prisutna kad si bila s njima? Nije samo na njemu da pazi nego na vas oboje! Imas 22 godina. Trebalo bi da znas bolje. Nije ti doktor kriv nego si ti sama kriva kad razmisljas kao da si u strednjem veku. Ako ne znas, pitaj. Zasto nisi pitala doktora posle prvog abortusa sta mozes da preuzmes da sprecis da ti se to ne desi opet? Zato sto si ignorantna I verovatno malo glupa I veoma sebicna.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čitam i nevjerujem...svako malo visim kod ginekologa,trudim se,želim dijete više od ičeg i ne mogu a neki tek tako odbacuju toliku sreću... ��

    OdgovoriIzbriši