Sastojci
1 kg krumpira
300 g Farfalli Podravka
1 žlica maslaca
100 g luka
100 g Pancete Podravka
1 žličica Vegete
1 žličica Slatke paprike mljevene Podravka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica nasjeckanog peršina
Priprema
1.
Krumpir skuhajte u ljusci, a tjesteninu skuhajte i ocijedite.
2.
Na zagrijanom maslacu popecite sitno nasjeckan luk i pancetu narezanu na kockice.
3.
Dodajte oguljen krumpir narezan na kockice, Vegetu, crvenu papriku, sol i papar te kratko popirjajte.
4.
Dodajte tjesteninu i peršin te sve dobro promiješajte.
Posluživanje
Poslužite toplo.
Savjet
Ovo je odličan prilog jelima, a uz zelenu salatu može biti i samostalan obrok.
0 komentari:
Objavi komentar