Sastojci
1 jaje
200 ml jogurt
400 gr brasno
1 p. pecivo
1 kasikica soli
130 gr bjeli sir
130 gr kackavalj
130 gr sunka
1 zl. origano
3 zl. kecap
Priprema
1.
Sunka, kackavalj i sir ribaju se sitno.
Od svih sastojaka umesimo homogeno tjesto, koje razvlacimo na nabrasnjeni radni sto debeljinom od oko 0.5cm i narezemo ga na kockice.
2.
Przimo ih na zagrejano ulje sa obe strane, pa odlozimo ih na kuhinski papir da se upije visak masnoce.
3.
Sluzite ih topli, al nije problem i da su ohladzene, i tako su jednako ukusne ;) Bon apetit!
petak, 20. svibnja 2016.
ODLIČA IDEJA ZA VEČERU NEĆETE SE POKAJATI...ZNAM TO IZ ISKUSTVA
08:59
No comments
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar