Sastojci
500 g cureceg belog mesa
4 dl jogurta
100 g trapista
100 g hlebnih mrvica
2 kasike persuna
po ukusu biber, so
malo ulja
Priprema
1.
Trapist izrendati na krupno, persun sitno iseckati a meso iseci na snicle.
2.
U odgovarajucoj posudi izmesati trapist, persun i hlebne mrvice.
3.
Snicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i valjati ih u smesu sa trapistom.
4.
Vatrostalnu posudu podmazati uljem, sloziti pripremljene snicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti alu folijom.
Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
Skinuti alu foliju i ostaviti snicle da se zapeku do rumene boje.
ponedjeljak, 18. travnja 2016.
SNICLE U JOGURTU JEDAN RUČAK OD KOJEG ZASTAJE DAN
09:21
No comments
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar