Jednostavno, brzo i ukusno...
Sastojci
275 g lisnatog tijesta
2 tbsp pasirane rajčice ili ketchupa
100 g šunke
100 g sira
50 g pršuta ili buđola
Za premazivanje
1 žutanjak
Priprema
1.
Pećnicu ugrijati na 175.
2.
Lisnato tijesto premazati pasiranom rajčicom ili ketchapom.
Ravnomjerno poslagati šunku, sir i pršut ili buđolu.
Zarolati u roladu.
3.
Roladu prepoloviti na pola ili na više komada po želji.
Premazati žutanjkom.
4.
Staviti da se peče oko 25 min
5.
Nakon što je rolada pečena, pustiti da se ohladi na rešetci prije serviranja.
Dobar tek :)
četvrtak, 24. ožujka 2016.
JUTARNJE PECIVO KOJE ĆE VAS OBORITI S NOGU DJECA GA OBOŽAVAJU: ROLADA SENDVIĆ
09:42
No comments
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar