Sastojci:
Kora:
- 9 bjelanjaka
- 9 kasika secera
- 9 kasika oraha
- 3 kasike brasna
- 1/3 soljice ulja
- 1/3 soljice vode
- 1 prasak za pecivo
Krema:
- 750ml mlijeka
- 5 kasika gustina
- 9 zumanjaka
- 12 kasika secera
- 200g cokolade
- 250 g margarina/putera
- po zelji oraha
- Potrebno 250ml tecnog slaga/slatkog vrhnja koji izmiksamo i koristimo kao bijelu kremu.
Priprema:
Kora: Bjelanjke i secer dobro izmiksat pa dodavati ostale sastojke,kalup je 24 i od ove smjese sam ispekla tri kore ...
Krema: U mlijeko stavit secer i cokoladu pa kad prokuha dodati dobro izmiksane zumanjke u koje stavite gustin uz stalno mijesanje skuhati ... dobro ohladiti pa dodati omeksali margarin/puter i dobro izmiksati
Sloziti tortu i ukrasiti po zelji.
srijeda, 24. veljače 2016.
TORTA NAD TORTAMA NA MOJ NAČIN
13:49
No comments
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar