srijeda, 24. veljače 2016.

KAJMAK PIZZA SA STARIM HLJEBOM ZAR I PIZZA SA KAJMAKOM MOŽE BITI OVAKO DOBRA


Sastojci:
    desetak kriški suvog hleba
    100 g kajmaka
    1 jaje
    1 kašika tvrdog sira
    1 Donkafe šolja mleka (oko 2 dcl)
    100 g kulena


  300 g mocarele
    kečap
    origano, so, biber

Priprema:
    Tepsiju podmazati uljem i složiti kriške hleba, tako da se popune sve eventualne praznine.
    U sud razbiti jaje, pa dodati kajmak, mleko, sir, so.

 
Sve umutiti i preliti preko hleba. Krugove kulena složiti na picu. Mocarelu deblje iseći, pa staviti na picu.
    Od gore posuti origanom i biberom, pa našarati kečapom.
    Ostaviti pola sata da hleb upije sastojke, pa peći na 220°C oko 20 minuta.

0 komentari:

Objavi komentar