Sastojci
1 pakovanje Vincini kora/tamnih
Fil:
300 g margarina “Dobro jutro”
200 g prah šećera
300 g mlevene plazme
3 čaše kisele pavlake
2 dl vrhnja za šlag
Preliv za kore:
1 dl mleka
2 kesice lešnik karamela
Dekoracija:
100 g crne čokolade
Priprema
1.
Fil 1:
Umutiti margarin sa prah šećerom,dodati kiselu pavlaku i mlevenu plazmu i izmešati da se sastojci lepo sjedine.
2.
Fil 2:
2 dl vrhnja za šlag umutiti čvrsto.
3.
Preliv za kore:
1 dl mleka zagrejati,dodati karamele i otopiti ih u mleku.
4.
Kore natopiti prelivom.
Svaku koru nakvasiti prelivom,premazati filom,pa preko fila premazati umućenim vrhnjem.
Tortu dekorisati otpoljenom čokoladom.
0 komentari:
Objavi komentar