Sastojci
– 1 luk
– 30 dag pureće šunke
– 30 dag sira trapista
– 300 dag vrhnja sa sirom (čašica)
– 1 jaje
– vegeta po želji
– 450 dag pilećih prsa
Priprema
Namastimo vatrostalnu zdjelu, zatim isjeckamo luk.
Pileća prsa odrezati na tanke ploške i početi slagati. Red prsa, red šunke, red sira i na kraju završiti s prsima i sirom i po tome preliti vrhnje i sir (čašica) umućeno s jednim jajetom. Staviti u pećnicu na 200 stupnjeva pola sata i dobar tek :)
Poslužiti uz zelenu salatu il bilo kakvu durgu, ako vam treba još neki prilog ja sam stavila pire krompir, a vi možete po želji.
Izvor: coolinarka.com
nedjelja, 31. siječnja 2016.
TORTA OD PILEĆIH PRSA GOTOVA ZA 30 MINUTA
08:36
No comments
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar