nedjelja, 10. siječnja 2016.

PILE PEČENO NA PIVSKOJ BOCI! HVALA TI SEKO ZA OVAJ FENOMENALAN RUČAK!!! Recept dobila od seke koja ga je našla na internetu. Ja sam recept malo prilagodila svojim ukućanima smile emotikon Hvala ti seko za ovaj fenomenalan ručak


SASTOJCI
1 pile
1 pivo u staklenoj boci
sol,senf, maslinovo ulje
Prilog:
krumpir
1 rajčica


1 svježa paprika
1 glavica cvenog luka

PRIPREMA
1.
Pile operite, posušite i dobro nasolite izvana i iznutra.
2.
Skinite etikete sa pivske boce, dobro ju operite i posušite.
3.
U dublju tepsiju stavite papir za pečenje.
4.
Bocu otvorite i stavite na sredinu tepsije.
5.
Pile stavite na bocu i premažite senfom.
6.
Krumpir izrežite na krupnije komade, začinite ga.
7.
Stavite oko pileta.


8.
Izrežite paradajz, papriku, luk i stavite na krumpir.
9.
Sve preliti sa malo maslinovog ulja.
10.
Komad folije stavite na pile(samo na vrh) i pecite na 220 C 1 sat(ili duže ovisno o veličini pileta) ili na 180 C ako imate pećnicu na vrući zrak
http://www.coolinarika.com/

0 komentari:

Objavi komentar