Sastojci
48 čajnih keksića
20 dag otopljenog margarina
50 dag svježeg kravljeg sira
1/2 l vrhnja za šlag
15 dag šećera
1 kremfix
2 vrećice želatine u prahu
40 dg LINO LADE po želji (ohlađena na sobnu temperaturu)
Priprema
1.
Za podlogu, staviti u vrećicu za zamrzavanje kekse i lagano ih istući batom za mesom da se usitne pa ih pomiješati sa otopljenim margarinom u koji ste dodali kakao. U namašćen kalup za torte utisnuti masu rukama, dlanovima lagano nabijati i tuckati dok se ne zaravna. Pustiti da se ohladi.
2.
Za kremu, mikserom istući vrhnje za šlag sa kremfixom da bude čvrsto (možete koristiti i biljno, Hulala, Hole i sl. no bit će ukusnije ako koristite mliječno vrhnje za šlag) Pomiješati mikserom sir, šećer i šlag. U smjesu dodati otopljenu želatinu pripremljenu prema uputi na omotu. Podijeliti kremu na dva dijela pa u jedan dio dodati LINO LADU.
3.
U kalup na podlogu od keksa naizmjence slagati bijelu i smeđu kremu kako biste dobili mramorni efekt. Lagano zaravnati od gore i dobro rashladiti (najbolje preko noći).
Maknuti oprezno obruč od kalupa i rezati po želji velike komade.
subota, 23. siječnja 2016.
LAGANA I PRE-FINA ČOKOLADNA TORTA BEZ PEČENJA ZAISTA BRZO GOTOVA
15:14
No comments
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar