ponedjeljak, 12. listopada 2015.

OTAC MI JE IMUĆAN ALI ŠTO VIŠE


Otac mi je imućan,ali što više on u životu ima-to ga deca manje zanimaju! Ima nas četvoro, razveden je, ima 50god, a ponaša se kao da je tinejdžer. Ima devojku od 20god koja živi sa njim u izobilju. Dok mu nijedno od dece ne živi sa njim i nije stambeno niti materijalno zbrinuto,

već smo podstanari, kupujemo sve na rate, dok on poseduje 2 luksuzne nekretnine, i sada kupuje treću, naravno sebi i devojci, a ne deci! Deca su mu studenti/đaci, dvoje maloletni, deci daje po 50ak evra mesečno, dok devojci kupuje cipele od 500+ evra! Poseduje dva nova automobila, i devojci je kupio auto, dok mu dvoje punoletne dece naravno nemaju automobil. Sa decom se čuje retko, a viđa još ređe, a nažalost ništa nije stekao u braku sa kevom pa ništa nije pripalo njoj razvodom, jer su odavno razvedeni.

Ljudi nas žale zbog njega, a njega se groze i smeju mu se iza leđa šta je dopustio sebi u tim godinama, jer pravi budalu od sebe. Nekada mi je bio idol, iako nikada nije bio dobar otac, dok je sada najveće razočarenje u mom životu!

0 komentari:

Objavi komentar