Pages - Menu

Pages

nedjelja, 4. listopada 2015.

FERERRO ROCHER DETALJAN RECEPT SA SVIM CAKAMA BOLJE OD ORGINALA

Fererro rocher
Probavši tamnu kuglicu od kolegice,strašno sam se iznenadila koliko su okusom identične, ako ne čak i bolje od original fererra. Naravno, odmah sam je tražila recept i evo dijelim sa svima Vama ljubiteljima i onima koji će to tek postati :)
Sastojci
     200 g lješnjak napolitanki
     300 g lješnjaka - prženih, sjeckanih

     400 g nutelle (može i jeftina verzija naravno)
     300 g mliječne čokolade
     9 žlica ulja

Priprema
    Napolitanke grubo izlomiti, dodati sjeckane lješnjake i nutellu. Sve zamjesiti da se poveže. Ako je mekano, ostaviti 10-30 minuta da se stegne.

    Oblikovati kuglice. Staviti u hladnjak 60-120 min da se dobro stegne.
    Čokoladu s uljem otopiti na laganoj vatri. Umakati kuglice u čokoladu te slagati na prozirnu foliju da se stegne.
    Uživajte :))
    Izvor:  www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar