nedjelja, 4. listopada 2015.

FERERRO ROCHER DETALJAN RECEPT SA SVIM CAKAMA BOLJE OD ORGINALA

Fererro rocher
Probavši tamnu kuglicu od kolegice,strašno sam se iznenadila koliko su okusom identične, ako ne čak i bolje od original fererra. Naravno, odmah sam je tražila recept i evo dijelim sa svima Vama ljubiteljima i onima koji će to tek postati :)
Sastojci
     200 g lješnjak napolitanki
     300 g lješnjaka - prženih, sjeckanih

     400 g nutelle (može i jeftina verzija naravno)
     300 g mliječne čokolade
     9 žlica ulja

Priprema
    Napolitanke grubo izlomiti, dodati sjeckane lješnjake i nutellu. Sve zamjesiti da se poveže. Ako je mekano, ostaviti 10-30 minuta da se stegne.

    Oblikovati kuglice. Staviti u hladnjak 60-120 min da se dobro stegne.
    Čokoladu s uljem otopiti na laganoj vatri. Umakati kuglice u čokoladu te slagati na prozirnu foliju da se stegne.
    Uživajte :))
    Izvor:  www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar