utorak, 13. listopada 2015.

FENOMENALNA JUNEĆA ČORBA BOLJI RECEPT NEĆETE NAĆI


Sastojci
potrebni sastojci
o,5 kg junećeg buta
300 gr luka crnog
3-4 čena belog luka

2 krompira (veća)
200 gr graška
so,aleva paprika,vegeta,paradajz pire
peršun,crno vino,biber.

Priprema
1.
na ulju proprziti sitno seckan crni luk, dodati meso ,alevu papriku zacine malo brasna (1-2) kasike
2.
ostaviti da se krčka nekih 10 minuta i dodati sitno seckani beli luk.
3.

doliti toplu vodu i kuvati još oko pola sata.zatim dodati krompir sečen na kockice i grašak.
4.
kuvati još oko 20 minuta , sipati 1 dl crnog vina, začiniti sa peršunom.
5.
prijatno
Posluživanje
ko voli malo ljuto moze da stavi fafaron papriku pred kraj kuvanja!!!
www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar