petak, 5. kolovoza 2016.

Živim u prilično uvrnutoj porodici. Moji roditelji su se “razveli”. Mama je otišla u Njemačku...

Živim u prilično uvrnutoj porodici. Moji roditelji su se “razveli”. Mama je otišla u Njemačku i udala se za nekog matorog ŠVABU, a sve zbog tih nekih papira. Tata je isti dan dove u našu kuću neku djevojku, malo stariju od mene, da nam posprema kuću, čisti, pere, pegla i kuha, tačnije i da zadovoljava tatine MUŠKE POTREBE, a čak i mama za to zna.


Dođe mi kao maćeha, ali ustvari to i nije, al nebitno. Od tada je prošlo skoro 3 godine i ja sada nepunih 17. Počeo sam da činim zadovoljstvo djevojkama, jer sam da se pohvalim u mojoj generaciji najobdareniji, a iskreno samim tim i sebi činim zadovoljstvo. Neki dan dok sam GA “sređivao” u kupatilu iznenada je ušla moja maćeha da je tako nazove. Kada me je vidjela, tačnije GA vidjela, oči su joj “ispale”. Sva se pogubila i bez riječi izašla iz kupatila.


Međutim od tada je baš naporna, otvoreno traži da spavam sa njom, toliko navaljuje da nekada pomislim da joj kažem OK, SKIDAJ SE… ali brzo me to prođe. Jeste da je dobra riba i da bih je sa apetitom, što se kaže, ali ne želim da budem dio uvrnutosti ove naše lude porodice i da krešem ono što tata kreše. Nekako, ne znam, ne idu ta dva u jednu da se tako izrazim. Možda griješim, ne znam, toliko mi je porodica luda da ne znam ni šta treba ni šta ne treba.

0 komentari:

Objavi komentar