ponedjeljak, 29. kolovoza 2016.

OVO JELO JE TAKO UKUSNO I TAKO LAKO SE SPREMA...ZA ČISTU DESETKU


Sastojci
 1 kg pileće belo meso
 2 kašike semf
 200 ml pavlaka
100 gr kačkavalj


200 gr suvog vrata ili šunkarica
 2 kom jaja
 3 čena belog luka
 1 kašika so

Priprema
Iseči i izlupati snicle belog mesa, posoliti i poređati u podmazanu vatrostalnu posudu. Tako pripremljeno belo meso


premazati semfom i posuti sitno seckanim belim lukom. Preko toga narendati kačkavalj. Poređati suvi vrat ili šunkaricu premazati semfom i ponovo poređati snicle. Iseči kačkavalj na lističe i staviti preko snicle. Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko svega. Peči u rerni na temperaturi 200 C da porumeni.
Posluživanje
Ostaviti da se dobro ohladi i seći kao bajadere.Prijatno!

0 komentari:

Objavi komentar